Om mig

[author] [author_image timthumb=’on’]http://davidfixare.se/wp-content/uploads/2010/12/P5230016-e1292951318989.jpg[/author_image] [author_info]Började som fotoassistent 1973 till ett antal reklamfotografer med inriktning på bilar, inredning och stilleben.  

Jag startade Inspicient & Reklamtjänster 1983, tycker titeln Inspicient är passande. Att hålla i trådarna och se till att rätt person och rätt pryl är på rätt plats är viktigt.  Jobbet började nu ta en ny vändning och jag arbetade nu som
rekvisitafixare, location scout med kunder som Sisley/Benetton i 5 år för Energy Project i Italien, Milk Energy, Volvo i Sverige.
 

På 90-talet blev det mer arbete med reklamfilm för byråer i Malmö och Stockholm. Stillbilds producent för bl.a. SAAB, Volvo, Bregott i 16 år och Scandlines m.m. 
 

Inne på 2000-talet och framåt består arbetet mest med att hitta locations till olika film- och fotouppdrag, fixa speciell rekvisita eller få den tillverkad, men även styling till viss del, och som producent där jag håller i allt från budget, catering, ordnar tillstånd, fixar modeller m.m. [/author_info] [/author]